Colorado Avalanche ei ollut parhaimmillaan Edmonton Oilersia vastaan. Toisen erän puoleen väliin mennessä joukkue oli päästänyt jo kolme maalia. Semjon Varlamov sai tehdä tilaa Philip Grubauerille.

Mikko Rantanen oli mukana joukkueensa kummassakin maalissa. Hän iski joukkueensa avausosuman. Suomalaishyökkääjä otti maskia vastustajan puolustajasta ja iski kiekon tämän jalkojen välistä maaliin. Lisäksi Rantanen syötti Colin Wilsonin ylivoimamaalin.

Kolmannessa erässä Rantaselle merkittiin toinen maali. Hän laukoi suoraan voitetusta aloituksesta. Lopulta maali muutettiin kuitenkin Gabriel Landeskogin nimiin.

Kauden 31 ottelussa Rantanen on tehnyt tehot 13+39. Hän on jo 12 ottelun pisteputkessa. Colorado Avalanche hävisi ottelun lukemin 6-4.