Oho! Toronto-valmentaja paljasti uskomattoman seikan William Nylanderin paluusta!

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Viime yönä paluun NHL-kaukaloihin tehnyt Toronto Maple Leafsin ruotsalaishyökkääjä William Nylander esiintyi ensimmäisessä ottelussaan varsin kohmeisen oloisena.

Miehen jääaika jäi lopulta reiluun 12 minuuttiin, mutta päävalmentaja Mike Babcockin ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa antaman lausunnon jälkeen on helppo antaa ruotsalaiselle synninpäästö. Babcock nimittäin paljasti miehen paluusta melko uskomattoman faktan.

– Tilanne oli hieman epäreilu, sillä hän ei saanut alleen yksiäkään harjoituksia! Halusimme vain saada hänet takaisin kaukaloon. Heidän ketjussaan yksi on juuri palannut kentälle loukkaantumisen vuoksi (Auston Matthews) ja sitten on toinen kaveri, joka ei ole pelannut koko kaudella, Babcock selvitti.

Toronton oli tarkoitus pitää harjoitukset ennen Detroit-ottelua, mutta bussin hajoaminen paluumatkalla Buffalosta vesitti nuo aikeet ja jätti Nylanderin ilman yksiäkään joukkueharjoituksia.

Ruotsalainen on pitänyt kuntoaan yllä Ruotsissa AIK:n alle 20-vuotiaiden joukkueen mukana, joka kieltämättä eroaa hieman NHL-vauhdista. Nylanderin panos Detroit-ottelussa jäikin varsin ymmärrettävistä syistä pariin blokattuun laukaukseen sekä yhteen kahden minuutin jäähyyn.

– Aina kun missaat tuon määrän otteluita, paluu on hankala. Puhuin asiasta myös Matthewsin kanssa. Molempien täytyy tehdä vähän ekstraa. Tulemme tekemään jokaisessa treenissä kaikkemme saadaksemme molemmat takaisin omalle tasolleen, Babcock päätti.

LUE MYÖS: Kasperi Kapanen ei kuvia kumarrellut – illan tehomies nappasi William Nylanderin paikan kärkiketjusta takaisin!

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!