Kasperi Kapanen ei kuvia kumarrellut – illan tehomies nappasi William Nylanderin paikan kärkiketjusta takaisin itselleen!

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Toronto Maple Leafsin William Nylander teki paluun NHL-kaukaloihin yön kierroksella ottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan.

Lämpimän vastaanoton kotiyleisöltä saanut ruotsalainen sai itse ottelussa todeta pelituntuman olevan vielä hakusessa, sillä Auston Matthewsin kentässä pelin aloittanut 22-vuotias pelasi ottelussa vain 12 ja puoli minuuttia ilman mainittavia ihmetekoja.

Miehen tieltä tulosyksiköstä syrjäytetty suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen sen sijaan oli pelipäällä. Ottelun ehdottomiin tähtiin lukeutunut laitahyökkääjä iski ottelussa tehot 1+1 saaden kolmannessa erässä takaisin jopa vanhan paikkansa Matthewsin rinnalla.

Kapanen avasi ottelun maalihanat avauserässä ja oli kolmannessa mukana alustamassa Andreas Johnssonin 4-4-tasoitusmaalia. Red Wings voitti ottelun lopulta jatkoajalla Dylan Larkinin kauniilla osumalla. Illan tehomies Kapasen ohella oli vieraille tehot 1+2 iskenyt Gustav Nyquist.

Alta näet sekä Kapasen 1-0-maalin että Larkinin 4-5-voittomaalin jatkoajalla:

 

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!