Kiekkofaneilta huima reaktio! Yli 5000 ihmistä hakee jo kausikorttia Seattlen tulokaskaudelle

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Seattlessa odotetaan jo innolla ensimmäisiä NHL-otteluita, joihin on vielä aikaa vajaat kolme vuotta.

Sportsnetin toimittaja Chris Johnston kertoo nimittäin Twitterissä, että yli 5000 ihmistä on lisätty odotuslistalle ensimmäisen kauden kausikortteja ajatellen. Lukema on valtaisa, sillä Seattle liittyy NHL-kartalle vasta syksyllä 2021.

Tällä hetkellä Seattlen NHL-organisaation rakennus on vasta alkutekijöissään. Joukkueelle ei ole myöskään valittu vielä nimeä, mutta erilaisia vaihtoehtoja on pyörinyt runsaasti sosiaalisessa mediassa.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!