Surkeasti kautensa aloittanut ja kahdeksassa ensimmäisessä pelissä vain maalin iskenyt Vegas Golden Knightsin Max Pacioretty on päässyt hiljalleen iskuun uudessa joukkueessaan. Montreal Canadiensin ex-kippari viilettää jo komeassa seitsemän ottelun pisteputkessa.

Tuolla hän sivuaa uransa pisintä pisteputkea. Yhdysvaltalaispelaaja pystyi samanlaiseen liekehdintään ensimmäisen kerran Montrealin sotisovassa kevättalvella 2012 ja seuraavan kerran tammikuussa 2015.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Max Pacioretty extended his point streak to seven games with the @GoldenKnights to match his career high achieved twice with the Canadiens (Jan. 2-17, 2015 and March 1-14, 2012). #NHLStats

Jos Pacioretty pääsee joukkueensa seuraavassa peleissä pisteille, tekee hän kyseisessä kategoriassa henkilökohtaisen rekordinsa.

Habs-ikoni, mutta nyt Vegasia edustava Pacioretty on pisteputkellaan antanut terävän piikin epäilijöiden suuntaan. Esimerkiksi SuomiKiekko-sivusto kirjoitti Paciorettyn alkukauden vaikeuksista aiemmin syksyllä.

Nyt hänen koko kauden saldo 23 ottelun jälkeen on 10+5=15. Hänen yhden runkosarjakauden piste-ennätys on 67 pinnaa, johon laituri on yltänyt kahdesti.