Nyt se on varmaa! Montreal-kippari palaa ensi yönä kaukaloon lähes vuoden tauon jälkeen!

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensin puolustaja Shea Weber palaa NHL-jäille lähes vuoden sairauslomansa jälkeen ensi yönä, kun Canadiens isännöi kotonaan Carolina Hurricanesia. Asialle saatiin vahvistus NHL:n virallisilla nettisivuilla.

Ottelu on samalla 33-vuotiaan kanadalaisen ensimmäinen joukkueen kapteenina. Weber nimitettiin Canadiensin uudeksi kapteeniksi lokakuun alussa, kun seura kauppasi entisen kipparinsa Max Paciorettyn Vegas Golden Knightsiin.

Weber pelasi viime kaudella 26 ottelua tehoin 6+10. Joulukuussa tullut polvivamma päätti tuolloin miehen kauden alkuunsa. Tähtipakin ja tärkeän pukukoppipelaajan paluu on Canadiensille äärimmäisen tärkeä puolustuspään lisäksi hyökkäyspäässä, jossa varsinkin miehen lämäri on edelleen yksi NHL:n raskaimmista.

Weber on pelannut urallaan 867 runkosarjaottelua tehoin 189+312. Canadiens teki eilen tilaa kokoonpanoonsa heittämällä toisen kokeneen puolustajan Karl Alznerin waiver-listalle. Kallispalkkaisen Alznerin kausi jatkunee farmiliiga AHL:n puolella.

» Siirtouutiset, siirtohuhut ja kaikki toteutuneet siirrot löydät erikoissivultamme!