Vancouver Canucksin Elias Pettersson teki uskoman siirtymän NHL:ään. Kerta heitolla ruotsalaisnuorukaisesta tuli perinteikkään seuransa ykköshyökkääjä ja innokkaimmat kiekkofanit olivat jo valmiita ojentamaan hänelle Calder Trophyn jo lokakuussa.

Petterssonin hehkutus ei ole ollut perusteetonta. 20-vuotias hyökkääjä on iskenyt 11 maalia ja 18 tehopistettä kauden 16 ottelussa. Samalla hän on myös onnistunut nostamaan pelikaveriensa tasoa.

Petterssonin pahin kilpailija Calder Trophysta on vanha tuttu. Hitaan alkukauden jälkeen Buffalo Sabresin puolustaja Rasmus Dahlin on päässyt näyttämään, miksi hänet kannatti varata viime kesänä ykkösenä.

Puolustajanuorukainen on tehnyt tällä kaudella tehot 2+8, kun kautta on kulunut 20 ottelun verran. Samalla Dahlin on myös nostanut Buffalo Sabresin pitkästä aikaa uskottavaksi NHL-joukkueeksi, joka kilpailee tosissaan pudotuspelipaikasta.

Jälleen viime yönä Dahlin oli elementissään. Hän vietti useamman tehopisteen iltaa ja jakoi passin, joka pisti jo monen Calder-veikkaukset uuteen uskoon. Syötön voit katsoa alta.

Buffalo Sabres

@BuffaloSabres
dahlin is good at hockey dot gif