Columbus Blue Jacketsin tähtivahti Sergei Bobrovskin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä 30-vuotias venäläinen ole halukas allekirjoittamaan jatkopaperia seuran kanssa.

Sportsnetin sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman vastaili Calgary Flamesin fanien kysymyksiin Sportsnetin Calgary 950 -radiokanavalla ja sieltä ilmeni mielenkiintoinen fakta Bobrovskin tilanteesta.

Yksi Flames-faneista halusi tietää olisiko Bobrovskista pelastamaan seuran ailahteleva maalivahtitilanne. Friedmanin vastaus oli hyvin suora.

– En usko, että Bobrovski on tulossa Calgaryyn. Hänellä on valta. Hänellä on siirron estävä pykälä sopimuksessaan. Hänen uskotaan antaneen viiden joukkueen listan Columbukselle, joihin hän haluaa siirtyä. En usko, että Calgary on tällä listalla, Friedman sanoi.

Blue Jacketsin GM:llä Jarmo Kekäläisellä on edessä vaikeat ajat, kun myös tähtipelaaja Artemi Panarin on vastahakoinen solmimaan jatkoa seuran kanssa. Kekäläisellä on tilanteeseen kaksi vaihtoehtoa: joko pitää molemmat pelaajat Blue Jacketsin mukana pudotuspeleissä tai sitten kaupata heidät pois ennen helmikuun siirtorajaa.