Colorado Avalanchen ja Boston Bruinsin välisestä ottelusta muodostui jännittävä kahden superketjun kohtaaminen.

Avalanche-trio Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen vetivät tällä kertaa pidemmän korren nostamalla kotijoukkueen komeaan 6-3 -voittoon. Rantanen keräsi kamppailun suurimmat hedelmät tehtailemalla maalin ja kaksi syöttöpistettä. MacKinnon naulasi tehot 1+1, Landeskog 1+0.

Huima tehoilta nosti Rantasen takaisin NHL:n pistepörssin kärkipaikalle. Suomalaisella on nyt kasassaan komeat 29 tehopistettä. Kakkosena on ketjutoveri MacKinnon (12+14=26) ja kolmantena Edmonton Oilersin Connor McDavid (10+16=26).

Myös Bruins-tähti Patrice Bergeron hinasi itsensä samaan koplaan saalistamalla yhden syöttöpisteen. Kanadalainen on tehnyt pelaamassaan 18 ottelussa tehot 9+17 (26).

Bergeronin ketjukavereista David Pastrnak paukutti Avalanchen verkkoon maalin ja antoi yhden syöttöpisteen. Tehot 6+14 kuluvalla kaudella paukuttanut Brad Marchand jäi sen sijaan kiikareille.

Ottelun muista maaleista vastasivat isäntäjoukkueen Matt Calvert, Tyson Jost ja Alexander Kerfoot sekä kaksi maalia Bruinsille niittänyt Jake DeBrusk.