Pittsburgh Penguins katkaisi sunnuntaina viisi peliä kestäneen tappioputkensa nujertamalla Arizona Coyotesin luvuin 4-0.

Voitonhuumaa kesti lopulta vain yhden ottelun verran, sillä New Jersey Devils kuritti Penguinsia keskiviikon vastaisena yönä maalein 4-2.

Ottelu oli tiukkaa vääntämistä puolin ja toisin ratkaisun venyessä aina loppumetreille saakka. Päätöserässä sankarin viitan otti isäntäjoukkueen tähtihyökkääjä Taylor Hall, joka iski ensin voittomaalin ja viimeisteli loppulukemat tyhjiin.

Tappio sysäsi Pittsburghin itäisen konferenssin kolmanneksi viimeiselle sijalle. Vaikka joukkueen tekeminen tuntuu kaikin puolin vaikealta, niin Jevgeni Malkin näkee silti valoa tunnelin päässä.

– Koimme kovan tappion tänään, mutta luotan edelleen joukkueeseemme. Pelasimme kovaa ja minusta se oli iso juttu. Näin Phil Kesselin tappelevan, joka on täysin ennennäkemätöntä. Tiedämme, että meillä on upea joukkue ja meidän on tehtävä jatkossa enemmän töitä toistemme eteen, Malkin kommentoi Pens Inside Scoopille.

Voit katsoa Kesselin painin yllä olevalta videolta.