Columbus Blue Jackets sai lauantain vastaisena yönä pienimuotoisen revanssin, kun ohiolaisseura kukisti Washington Capitalsin luvuin 1-2.

Joukkueet kohtasivat toisensa edellisen kerran viime kevään pudotuspeleissä, jolloin Capitals oli parempi otteluvoitoin 4-2.

Blue Jackets johti sarjaa jo voitoin 2-0, mutta Washington kiri rinnalle ja lopulta ohitse marssien toiselle kierrokselle.

Columbuksen päävalmentaja John Tortorella tuntuu edelleen olevan katkera joukkueen pudotuspelimatkan katkeamisesta. Etenkin kolmannen osaottelun tapahtumat päätöserän loppuminuuteilla kaivertavat suorasanaisen luotsin mieltä. Artemi Panarinilla oli loistotilaisuus tehdä maali, mutta tilanne kääntyi Washingtonin eduksi. Capitals voitti lopulta jatkoajalla maalein 2-3.

– Jos kiekko olisi mennyt maaliin, niin olisimme voittaneet sarjan ja Barry Trotz (Capitalsin silloinen päävalmentaja) olisi saanut potkut. En halua Trotzin menettävän työtään, mutta voin vakuuttaa, että jotain sellaista olisi tapahtunut, Tortorella sanoi NHL:n verkkosivuilla.