Kiekkoraamatun toimittaja jyrähtää Milan Lucicin sikailua seuranneesta lievästä rangaistuksesta – ”Se mitä hän teki oli harkittu hyökkäys”

© Kuva: Getty Images

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!

Edmonton Oilersin Milan Lucicin saama rangaistus hyökkäyksestään Tampa Bay Lightningin tulokashyökkääjä Mathieu Josephin kimppuun herättää keskustelua.

The Hockey News-lehden toimittaja Ken Campbell pitää Lucicille määrättyä 10 000 dollarin sakkoa aivan liian pienenä sanktiona tapahtuneesta.

– NHL rankaisee tässä enemmän Edmonton Oilersia kuin Lucicia pakottaessaan joukkueen pitämään hänet kokoonpanossa tai istuttamaan katsomossa annettuaan vain sakot pelikiellon sijaan. Kaveri tienaa kuusi miljoonaa dollaria vuodessa vielä useita vuosia ja on iskenyt yhden maalin tasalukuisena viimeisissä 64:ssä ottelussaan, Campbell jyrähtää kolumnissaan ja jatkaa:

– Se mitä hän teki oli harkittu hyökkäys ottelussa, joka oli jo menetetty.

Konkaritoimittajan mukaan sakko ei ole millään muotoa tuntuva rangaistus kanadalaiselle voimahyökkääjälle joka jatkaa hänen mukaansa toimintaa kaukalossa samaan malliin.

Campbellin mukaan peli on muuttunut, eikä kiekkoilussa olevalle ”koodille” ole enää sijaa nykypäivän kiekossa pelaajien ollessa isompia, vahvempia ja vaarallisempia kuin koskaan lajin historiassa.

– Näyttää siltä, että tässä menee vielä pitkään ennen kuin tajutaan pelin muuttuneen ja myös pelaajien on muututtava, siihen asti, jatkakaa vain samaan malliin, Campbell toteaa lakonisesti.

Huhtikuun ajan talletus tuplana + 25€ riskitön veto!