HELSINKI. Suomalaistaituri Jori Lehterän alkusyksyn ikävä huumekohu on yhä NHL-pomojen pöydällä.

NHL:n varakomissaari Bill Daly kommentoi suomalaistähden tilannetta Suomen visiittinsä yhteydessä. MTV uutisoi aiemmin syksyllä, että poliisi tutkii Lehterää tekemisiä osana isompaa kokaiinirinkiä.

Tuolloin mediaan levisi tieto, että Lehterä on yksi epäilty isommassa tutkinnassa. Poliisi tutki tapausta, jossa epäiltiin, että Tampereen alueella olisi kaupatta huumausaineita alkuvuodesta 2017 alkaen. Lehterä oli yksi 23 epäillyistä – kiekkotähti ehti itse kiistää rikokset.

– Tutkimme tilannetta ja syytöksiä, kunhan saamme faktoja asiasta. Tämä pitää tutkia tarkasti, Daly kommentoi median edessä.

Tapaus on ikävä ja herättänyt kummastusta. Toisaalta on hyvä muistuttaa, että kyse on vasta epäilystä. Myös poliisi on pysynyt vaitonaisena tutkinnan yksityiskohdista.

– Ne ovat todella kovia syytöksiä medialta. Emme ole saaneet yhtään lisätietoja, Daly muotoili.

30-vuotias suomalaiskonkari on aloittanut kautensa normaalisti Philadelphia Flyersin matkassa. Syksyn mittaan alle on tullut 14 peliä tehoin 1+1. 4,7 miljoonaa dollaria tienaavan suomalaisen nykyinen sopimus Flyersin kattaa vielä tämän kauden.

LUE MYÖS: Milloin NHL saapuu taas Suomeen? Gary Bettmanilta lupaavia kommentteja: ”Kaikki vielä auki”

LUE MYÖS: Mykistävä näytös! Aleksander Barkov nollasi Winnipegin supertähden: ”Upeaa katsottavaa”

LUE MYÖS: Maailman paras kuti? Roberto Luongo avasi: tästä syystä Patrik Laineen laukausta ei voi pysäyttää