Kaikki tuoreet avioparit eivät lähde häämatkalle romanttiseen tropiikkiin tai kiinnostavaan kaupunkikohteeseen. Jotkut lähtevät lokakuiseen kylmään ja pimeään Suomeen katsomaan lätkää.

Kanadan Mannitobasta kotoisin olevat Ryan ja Ashley lähtivät viettämään kuherruskuukauttaan Helsinkiin. Suomessa ei ole tähän aikaan vuodessa paljoakaan nähtävää, mutta viihdettä tarjoaa suosikkijoukkue Winnipeg Jets. Kiekkofanien matka Helsinkiin on ollut vajaat 7000 kilometriä pitkä.

– Tulimme kuherruskuukautenamme Suomeen katsomaan Jetsiä. Odotamme Jetsien potkivan panttereita tosissaan persuksille, Ryan kertoo.

NHL Global Series starttaa tänään kello 20.00. Florida Panthers ja Winnipeg Jets pelaavat toisiaan vastaan peräkkäisinä päivinä. Pisteet tulisivat erityisen tarpeeseen Floridalle, joka on sarjataulukossa koko itäisen konferenssin viimeisenä.

Ryanin odotukset Floridan pöllyttämisestä eivät ole turhat. Winnipegin kauden startti on ollut menestyksekkäämpi, vaikka meno on ollut töyssyistä. Joukkueen kovin maalipyssy Patrik Laine on kuitenkin ollut isoissa vaikeuksissa ja Suomen reissu voikin toimia uutena alkuna kauteen.

Winnipeg Jets

@NHLJets
#NHLJets fans from near and far flooding downtown Helsinki!

Meet Ryan and Ashley who are on their honeymoon, taking in the #NHLGlobalSeries, and made the trek all the way from Brandon, MB!

#JetsSuomessa