Toronto Maple Leafsin ruotsalaistähti William Nylander on pyörinyt erinäisissä sopimus- ja siirtohuhuissa läpi kesän ja syksyn.

22-vuotias nuorukainen on edelleen ilman sopimusta, eikä hän ole tästä syystä pelannut vielä peliäkään. Vaikea sopimustilanne on herättänyt kiinnostusta myös muissa NHL-seuroissa, jotka haluavat luonnollisesti hyödyntää tilanteen.

The Toronto Sun –lehden toimittaja Lance Hornby kirjoitti perjantaina ilmestyneessä artikkelissaan, että Maple Leafsin viimeöistä Pittsburgh Penguins -kamppailua seurasi yhteensä kymmenen skouttia viidestä eri seurasta: Carolina Hurricanes, New York Rangers, Tampa Bay Lightning, St. Louis Blues ja New Jersey Devils.

Tämän lisäksi Hornby paljasti, että myös Nashville Predators on liikkunut Nylanderiin liittyvässä huhumyllyssä.

– Monet ovat yhdistäneet johtoja Toronton ja Nashvillen välille. P.K. Subban ja Roman Josi ovat liian arvokkaita, mutta Mattias Ekholm ja Ryan Ellis voisivat olla potentiaalisia siirtonappuloita. Predators on tehnyt keskimäärin kolme maalia ottelua kohden, mutta he voisivat tehdä enemmänkin, Hornby kirjoitti.

Torontosta löytyy rutkasti hyökkäysvoimaa, mutta puolustusosasto on aavistuksen liian kapea. Nashvillestä puolustajia sen sijaan löytyy, mutta hyökkäyskalusto kaipaisi hieman terästystä.