Arvostettu sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun heitti melkoisen pallon ilmaan TSN:n Insider Trading -osiossa.

LeBrunin mukaan Toronto Maple Leafsin sopimusongelmissa olevasta hyökkääjästä William Nylanderista voisi tulla vaihtotavaraa lähitulevaisuudessa. Toimittajan mukaan Carolina Hurricanes voisi olla yksi seura, joka olisi tiiviisti ruotsalaistähden perässä.

LeBrun kuitenkin huomauttaa, että Maple Leafsin GM Kyle Dubas ei ole vielä valmis kauppaamaan Nylanderia pois.

– Kaksi NHL-pomoa on sanonut minulle, että Dubas ei halua kaupata Nylanderia. Mitä lähemmäksi kuitenkin pääsemme joulukuun 1. päivää, jolloin sopimukseton Nylander ei voisi enää pelata NHL:ssä loppukaudella, joutuu Maple Leafs tekemään päätöksiä. Ehkä Maple Leafs voisi muuttaa kantansa ja silloin muut NHL-seurat voisivat toimia, LeBrun sanoi.

– Carolina on minun mielestäni joukkue, jota kannattaa pitää silmällä, koska uskon, että he ovat kiinnostuneita Nylanderista. Hurricanesin puolustus on laajempi kuin kenelläkään. Mielestäni heillä on viisi TOP-4 -puolustajaa joukkueessa. Pelaaja, josta Maple Leafs voisi olla kiinnostunut, on Brett Pesce. Hänellä on ”palkkakattoystävällinen” kuusivuotinen ja 4 miljoonan dollarin kausipalkan sopimus, toimittaja jatkoi.