Winnipeg Jetsin kausi on lähtenyt vaisusti liikkeelle ja erityisesti joukkueen kakkosketjun tehot ovat pahasti hukassa.

Brian Little, Nikolaj Ehlers sekä Patrik Laine miehittämä kakkosketju ei saa Jetsin päävalmentajalta Paul Mauricelta täysin puhtaita papereita alkukaudesta. Kokenut valmentaja haluaa nähdä parannusta erityisesti ketjun kaksinkamppailuissa.

The Athletic -lehti uteli Mauricelta, tarvitseeko Ehlers ja Laine ketjuunsa pelaajan, joka voittaisi kulmavääntöjä vai pitäisikö heidän voittaa itse niitä enemmän.

– Todella iso kyllä – molempiin. Jonkun täytyy voittaa kaksinkamppailuja, Maurice vastasi.

– Eikä se ole pelkästään heidän hommansa. Voimme lisätä tähän Jack Roslovicin sekä olemme pitäneet todella paljon Kristian Vesalaisen otteista, joten vastaus on ehdottomasti kyllä. Jopa kaikista taitavimpienkin pelaajien täytyy kamppailla NHL-tasolla. Tämä kuulostaa siltä, että salamurhaisin pelaajien luonteita, mutta en tee niin, Maurice sanoi omintakeiseen tyyliinsä.

Laineen kohdalla ei olla tekemässä poikkeuksia.

– Laine on epätavallinen tyyppi. Hän on vasta 20-vuotias ja oppimassa vielä. Hänen laukauksensa on vaikuttava tekijä, joten hän tarvitsee ketjuunsa ihmisiä, jotka tekevät sen homman (likaisen työn) tai sitten hänen täytyy oppia tekemään se itse. Mielestäni hän on sijoittunut tällä kaudella paljon paremmin, kuin ensimmäisenä kahtena vuotena – todella paljon paremmin. Hänestä on tullut nopeampi, hän paranee, joten vastaus kysymykseesi on innostunut kyllä, Maurice jatkoi aiheesta.