© Kuva: Getty Images

NHL:n parhaista? Washington Capitalsin supertähti pitää jalat maassa – ”En välitä siitä paskaakaan”

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Pudotuspelien pistepörssin hurjalla 32 tehopisteellään voittanut Jevgeni Kuznetsov näyttää jatkavan siitä, mihin hän viime keväänä jäi.

Washington Capitalsin supertähti on takonut pelaamassaan kolmessa pelissä tehot 3+4 ja majailee runkosarjan pistepörssissä sijalla kuusi. Torstain vastaisena yönä venäläinen oli jälleen huippuiskussa ollen ylivoimaisesti kentän näkyvin pelaaja.

Ottelun jälkeen Kuznetsov joutui kovaan mediamyllytykseen. Eräs toimittajista kysyi hänen mielipidettään siihen, että hän on tällä hetkellä yksi NHL:n viidestä parhaasta pelaajasta.

– En välitä siitä paskaakaan, Kuznetsov täräytti.

Venäläinen osoitti viime kaudella kuuluvansa NHL:n eliittiin, mutta tämä ei tunnu miestä hätkähdyttävän. Kuznetsov pitääkin jalkansa tukevasti maassa, eikä hänen tapanaan ole lähteä leijumaan – vaikka hänen tuuletuksensa muuta osoittaakin.

Mies haluaakin keskittyä vain ja ainoastaan pelaamiseen tehden sen joka ikinen ilta ”satanen lasissa”. Mestaruuskrapulaa tai muutakaan vastaavaa häneltä on näin ollen turha edes odottaa.

Luonne ja taito pelata tekevät Kuznetsovista yhden NHL:n parhaista pelaajista. Onko hän viiden parhaan pelaajan joukossa? Siitä voi olla jokainen mitä mieltä haluaa, mutta aliarvostettujen kategoriassa hän on aivan kärkipäätä.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia