Huippuvireen salaisuus? NHL-tähti Tyler Seguin on taistellut painonsa kanssa – rasvaprosentti järkyttää!

© Kuva: Getty Images
Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!

Dallas Starsin supertähti Tyler Seguin on aloittanut kautensa erinomaisesti.

26-vuotias kanadalainen on äitynyt huippuvireeseen ja tehnyt kolmeen otteluun huimat kahdeksan tehopistettä (3+5). Keskiarvoltaan (2,67) tämä on kovempi saldo kuin yhdelläkään muulla pelaajalla.

Seguin on tottakai totuttu näkemään pisteiden valossa aiempinakin kausina, mutta nyt hänen pelaamisensa näyttää raikkaammalta kuin koskaan aiemmin. Mies myöntääkin tasaisuuden olleen hänen pahin ongelmansa – etenkin painonsa suhteen.

– Olen taistellut painoni ylhäällä pitämisellä. Useimpina vuosina olen laihtunut 4,5-6,0 kiloa kauden aikana, Seguin paljasti Sportsnetin Elliotte Friedmanille.

Seguin lisäsi, että Boston Bruins -aikoinaan hän saattoi painaa kauden päätyttyä jopa 7-8 kiloa vähemmän kuin sen alkaessa. Nyt hän on palkannut itselleen oman kokin. Kesän aikana lihaa on kertynyt luiden ympärille lähes seitsemän kiloa.

– Jätkät ovat kettuilleet aina rasvaprosentistani, koska se on niin alhainen. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen saanut sen yli neljän prosentin. Olen siitä onnellinen. Toivottavasti saan pidettyä sen ylhäällä, Seguin täräytti.

NHL-pelaajalle alle neljän prosentin rasvapitoisuus on suorastaan järkyttävän pieni lukema. Seguinin ja tottakai Dallasin kannalta sopii toivoa, että hän saa pidettyä prosenttinsa ylhäällä.

Jääkiekon MM-kisat: katso kaikki 64 ottelua ilmaiseksi ja suorana tästä.

Katso kaikki 64 jääkiekon MM-kisojen ottelua suorana!