New Jersey Devils voitti Göteborgissa pelatussa avausottelussaan Edmonton Oilersin. Ottelu päättyi lukemiin 5-2.

Devilsin Sami Vatanen avasi ottelussa pistetilinsä. Hän avusti Stefan Noesenin osuman tyhjään maaliin.

Oilersin tappiota siivitti flegmaattinen toinen erä. Joukkue ei pystynyt toimittamaan kiekkoa Keith Kinkaidin vartioimalle maalille kuin neljä kertaa. Devils taas iski toisessa erässä kaksi maalia.

Kolmanteen erään Edmonton sai edes jonkinlaisen kirin aikaan. Connor McDavidin hyökkäysketju pääsi iskemään komean syöttelyn jälkeen vastahyökkäyksestä, mutta sen lähemmäs voittoa kanadalaisjoukkue ei päässyt.

Viime kaudesta Edmontonin odotettiin parantavan puolustus- ja maalivahtipeliään. Kumpikaan osa-alue ei ainakaan avausottelun perusteella ollut ottanut harppauksia oikeaan suuntaan.