Los Angeles Kings kärsi viime kaudella pahoista maalinteko-ongelmista, jotka korostuivat etenkin pudotuspelisarjassa Vegas Golden Knightsia vastaan.

Kuninkaat onnistuivat tekemään hirmuvireeseen äityneen ritarivahti Marc-Andre Fleuryn selän taakse vain kolme maalia – ei yhdessä ottelussa vaan koko ottelusarjan aikana. Vegas pyyhki lopulta Kingsillä lattiaa voitoin 4-0.

Samat ongelmat tuntuivat piinaavan kalifornialaisia myös harjoituskauden aikana. Joukkue pystyi tekemään ensimmäisessä kuudessa ottelussaan 18 maalia, joka on jo kelpo saldo. Omissa kolisi kuitenkin 28 kertaa. Ei niin hyvä.

Viimeiset kaksi ottelua eivät tuottaneet ainuttakaan osumaa. Kokonaisuudessaan treenikausi sujui surkeasti, eikä Kings voittanut kahdeksasta pelistään kuin yhden.

Harjoituspeleille ei kannata antaa liikaa painoarvoa, mutta usein niissä paljastuu ne suurimmat kehitysalueet. Siksi niitä ylipäätään pelataan, vaikka kaikkia ne eivät aina sytytäkkään.

Los Angelesin kohdalla ongelmat ovat samat kuin viime kaudellakin. Niitä eivät Ilja Kovaltshukin viimeöiset kynäilytkään pelasta. Nyt on alettava takomaan tulosta.

NHL GIFs

@NHLGIFs
Kovalchuk's still got it.

Niko Leinonen
Twitter: @leiskaniko