Vielä vuosi sitten Cary Pricea pidettiin maailman parhaana maalivahtina. Viime kausi kuitenkin sujui heikoissa merkeissä Montreal Canadiensin suulla. 10,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava maalivahdin torjuntaprosentti jäi alhaiseksi: tasan 90%. The Athleticin maalivahtirankingissa Price olikin tippunut kauas ykkössijalta.

The Athleticin haastattelussa Pricella on jo käsitys siitä, miten hän saa kurssin käännettyä pian alkavalle kaudelle.

– Yritän ottaa oikeita askeleita, jotta saan rakennettua hyvät perustukset aikaisessa vaiheessa ja saan tasaisuutta. Mielestäni vahvuuteni on aina ollut tasainen esitys illasta toiseen. Se ei ole helppoa. Mutta minusta tuntuu, että oikeanlaisella valmistautumisella pystyn ottamaan taas hallinnan, Price sanoo.

Montrealin kakkosmaalivahtina toimii Antti Niemi. Vaikka konkarivahti ostettiin ulos Dallas Starsissa ja hän epäonnistui Floridassa sekä Pittsburhissä, Montrealista hän on löytänyt itselleen toimivan ympäristön. Suomalaisvahti pelasi Montrealin maalilla 19 ottelussa ja pysäytti kiekot 92,9 prosentin varmuudella.

Carey Price antaa Niemelle tunnustusta.

– On kivaa, että on kaveri, joka on voittanut Stanley Cupin aiemmin. Siihen kokemukseen voi nojata. Hänellä on hyvä pää maalivahtipeliin. Pelissä hänen kanssaan on kiva vaihdella ideoita, Price sanoo.