NHL:n harjoituskauden toistaiseksi eniten keskustelua herättänyt tapahtuma sattui, kun Montreal Canadiensin hyökkääjä Max Domi päätti huitaista nyrkillä Florida Panthersin tappeluun halutonta puolustajaa Aaron Ekbladia viime keskiviikkona.

Domi sai tilanteesta ottelurangaistuksen ja NHL lätkäisi kanadalaiselle myös pelikiellon loppuihin harjoitusotteluihin, mikä Canadiensin kohdalla tarkoitti viittä ottelua.

Perjantaina Domi puhui tapauksesta ensimmäistä kertaa medialle rangaistuksen saatuaan.

– Eihän se tietysti näytä hyvältä hidastuksessa, mutta jääkiekkoa ei pelata hidastettuna. Kaikki tapahtui todella nopeasti ja minulla on monesti tunteet pelissä, Domi totesi Montreal Gazettelle.

Hän kertoo kunnioittavansa Ekbladia pelaajana ja ihmisenä eikä olisi omien sanojensa mukaan halunnut reagoida nyt nähdyn kaltaisesti.

– Sillä ei oikeastaan ole enää väliä, mutta luulin että olisimme aloittaneet tappelun. Toivon kuitekin että hän on ok. Tuollaista ei haluaisi tapahtuvan, mutta sellaista se joskus vaan on, Domi toteaa.

Ekblad kommentoi lyönnistä saatua rangaistusta aiemmin sanoen sitä lähinnä palkinnoksi Domille. Hän myös vihjasi,ettei asia välttämättä jää tähän.

Kannattaa siis merkitä kalenteriin joukkueiden seuraava kohtaaminen, joka tapahtuu 28.joulukuuta Floridassa.