[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1498082844977{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Sisällysluettelo

[/vc_column_text][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”viime-kausi”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530818555810{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Viime kausi

[/vc_column_text][vc_column_text]Viime kauden piti olla se kausi, jolloin Carolina puskee itsensä väkisin pudotuspeleihin.

Joukkueen runko oli lähes sama kuin toissa kaudella, minkä lisäksi Hurricanes hankki riveihinsä muun muassa Justin ”Game seven” Williamsin, Marcus Krügerin, Scott Darlingin ja Trevor van Riemsdykin. Raleighiin tuli läjäpäin kokemusta, puolustus oli hyvä, hyökkäys oli hyvä, maalivahtien – piti olla hyviä.

Kovaa koti-ikävää potenut Darling kärsi valtavasta itseluottamuksen puutteesta, jonka lisäksi hän oli rapakunnossa. Maaleja meni selän taakse keskimäärin 3,18 kipaletta per ottelu, eivätkä kiekot pysähtyneet kaksimetrisen veräjänvahdin varusteisiin kuin 88,8-prosenttisesti.

Kaikkea ei voi syytää kuitenkaan Darlingin niskoille. Myös maalinteko tuotti paikoitellen suurta tuskaa, eikä Carolina osunut vastustajan putkien väliin kuin 225 kertaa (sija 23). Se ei yksinkertaisesti riitä taistelussa pudotuspelipaikoista.

Suuresta ailahtelevuudesta kärsinyt Hurricanes jäi lopulta itäisen konferenssin sijalle kymmenen – 15 pisteen päähän pudotuspelipaikasta.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotout”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1497515328839{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]

Pelaajasiirrot – lähteneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Jeff Skinner (Buffalo Sabres)
Laitahyökkääjä, 26 vuotta

Jättimäinen menetys, mutta jokseenkin välttämätön. Ainoa hurrikaanipelaaja, joka on viimeisen seitsemän vuoden aikana pystynyt tekemään yli 100 maalia. Kahdeksan vuotta kestäneen NHL-uransa aikana Skinner on pöllyttänyt vastustajan maaliverkkoja 204 kertaa. Kuten sanottu, Carolina kärsi viime kaudella maalinteko-ongelmista, eikä Skinnerin kauppaaminen Buffaloon ainakaan helpota tällä saralla.

 

Kuva: Getty Images

Elias Lindholm (Calgary Flames)
Keskushyökkääjä, 23 vuotta

Niin ikään iso menetys. Joka paikan höylä, joka pelaa niin yli- kuin alivoimapeliä. Tärkeä kahdensuunnan sentteri, jolta löytyy myös ratkaisuvoimaa. Ruotsalaishyökkääjä pelasi viime kaudella 81 ottelua tehoin 16+28=44 ja oli joukkueensa kuudenneksi tehokkain pelaaja.

 

Kuva: Getty Images

Noah Hanifin (Calgary Flames)
Puolustaja, 21 vuotta

Hanifinin menettäminen satuttaa, mutta se tosiasia ei tee Carolinan puolustuksesta heikompaa – kiitos huippuvahvistusten. Jenkkipakki oli viime kaudella Hurricanesin tehokkain puolustaja tehoin 10+22=32. Puolustuspään pelaamisessa vielä roimasti parannettavaa, mutta tällä nuorukaisella on todella kirkas tulevaisuus edessään.

 

Kuva: Getty Images

Cam Ward (Chicago Blackhawks)
Maalivahti, 34 vuotta

Wardin lähdön myötä Carolinasta katosi valtava palanen Hurricanes-historiaa. Johdatti hurrikaanit seurahistorian ensimmäiseen Stanley Cupiin vuonna 2006. Ei ole enää se sama mies mitä oli vuosia sitten. Kanadalaisen piti viime kaudella ottaa haltuunsa Carolinan selkeä kakkosvahdin paikka, mutta Darlingin romahtamisen seurauksena pelasi 43 ottelua tilastoin 90,6/2,73. Hyvä kakkonen, muttei enää ykkönen.

 

Kuva: Getty Images

Lee Stempniak (vapaa agentti)
Laitahyökkääjä, 35 vuotta

Konkarihyökkääjä kärsi alkukaudesta selkävaivoista ja pelasi ensimmäisen ottelunsa vasta 12. tammikuuta. Loppukausi olikin melko takkuista, eikä nopeajalkainen Stempniak löytänyt oikein missään vaiheessa edellisvuoden virettään. 37 ottelussa syntyi lopulta yhdeksän tehopistettä ja kuten olettaa saattoi, jatkosopimusta ei herunut enää kauden jälkeen. NHL-ura paketissa?

 

Kuva: Getty Images

Joakim Nordström (Boston Bruins)
Laitahyökkääjä, 26 vuotta

Luotettava nelosketjun hyökkääjä, joka pystyy pelaamaan myös keskellä. Tehokas alivoimantappaja, joka ei pisteillä säkenöi, vaan pelaa laadukasta kahdensuunnan peliä. Nordströmin menettäminen näkyy suurimmaksi osaksi Carolinan alivoimapelissä. Vapailta markkinoilta napattu Jordan Martinook ottanee Nordströmin roolin.

 

Kuva: Getty Images

Marcus Krüger (Chicago Blackhawks)
Laitahyökkääjä, 28 vuotta

Floppi mikä floppi. Kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja pelasi Hurricanesissa 48 ottelua ja hurjasteli kuusi tehopistettä. Carolina tumppasi miehen lopulta waiver-listalle, eikä Krüger kelvannut sielläkään kenellekään. Jospa ruotsalainen löytäisi jälleen Chicagossa uuden pelivireen.

 

Kuva: Getty Images

Derek Ryan (Calgary Flames)
Keskushyökkääjä, 31 vuotta

Pohjilta huipulle ponnistanut yhdysvaltalaissentteri oli viime kaudella yksi Carolinan luottosenttereistä. Kelpo ylivoimapelaaja, joka voisi hyödyntää laukaustaan vieläkin useammin. Carolinan junioriportaasta on nousemassa uusia tulevaisuuden nimiä, joten Ryanille ei löytynyt enää yksinkertaisesti käyttöä.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”siirrotin”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1497515686941{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Pelaajasiirrot – saapuneet

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Dougie Hamilton (Calgary Flames)
Puolustaja, 25 vuotta

Yksi kesän suurimmista siirtonimistä. Lähes kaksimetrinen pakki täyttää paremmin kuin hyvin Hanifinin jättämän aukon. Oli viime kaudella Calgaryn tehokkain puolustaja 44 pisteellään ja ampui hirvittävällä pyssyllään peräti 270 vetoa maalia kohti. Huippuase niin ylivoimalla kuin tasakentällisin.

 

Kuva: Getty Images

Calvin de Haan (New York Islanders)
Puolustaja, 27 vuotta

NHL:n aliarvostetuimpia pakkeja, joka antaa aina kaikkensa joukkueensa eteen. Puolustaa kuin härkä, eikä arastele uhrata kroppaansa. Joutui joulukuussa olkapääleikkaukseen, eikä ole pelannut sen jälkeen. Nyt miehen pitäisi kuitenkin olla jälleen kunnossa, mikä tietää hyvää Carolinan kannalta.

 

Kuva: Getty Images

Micheal Ferland (Calgary Flames)
Laitahyökkääjä, 26 vuotta

Takana uran paras kausi tehoin 21+20=41. Tämä ei ole sattumaa, sillä pahasta alkoholiriippuvuudesta kärsineestä kanadalaisesta on vihdoin kuoriutunut odotuksien veroinen huippu-urheilija. Tämä näkyi etenkin viime kaudella, kun miehen peliaikakeskiarvo kohosi edelliskauden 11.34 minuutista yli 15 minuuttiin. Peukut pystyyn, että sama vire näkyy myös Carolinassa.

 

Kuva: Getty Images

Petr Mrázek (Philadelphia Flyers)
Maalivahti, 26 vuotta

Mrázekin NHL-uran etenemistä on hidastanut hänen ylimielinen maineensa. Pelasi loistavan kauden 2015-16, mutta sittemmin tie on johtanut väärälle polulle. On edelleen nuori pelaaja, joten Mrázekilla on vielä mahdollisuus nousta ihan NHL:n kirkkaimmalle huipulle saakka. Carolinassa siihen avautuu loistavaa tilaisuus, sillä tshekkivahti pääsee pelaamaan todellisen huippupuolustuksen takana. Taistelee Darlingin kanssa ykkösvahdin paikasta.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”suomalaiset”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1537436915613{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Suomalaiset

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Teuvo Teräväinen
Keskushyökkääjä, 24 vuotta

Helsinkiläistaituri teki todellisen läpimurtonsa NHL:ään viime kaudella, kun suomalainen paukutti huimat 64 tehopistettä (23+41).

Teräväinen väläytteli taitojaan jo kolmella ensimmäisellä kaudella, mutta kukkaan hän puhkesi vasta neljännellä kaudella.

Mikäs siinä ollessa, kun vieressä pelaa toinen suomalaisässä, Sebastian Aho. Yhdessä Teräväisen kanssa suomalaiset muodostivat Carolinan tehokkaimman hyökkäysakselin ja sama meno jatkui myös kevään MM-kisoissa. Molemmat heistä ovat vasta nuoria janttereita, joten vauhdin pitäisi vain kiihtyä tulevaisuudessa.

 

k

Saku Mäenalanen (Kärpät)
Laitahyökkääjä, 24 vuotta

Viime kaudella Kärpissä Suomen mestaruuden voittanut Mäenalanen lähtee tavoittelemaan pelipaikkaa Carolinan hyökkäysosastolta.

SM-liiga-läpimurtonsa tehnyt torniolainen pelasi Hurricanes-debyytissään (harjoitusottelu Tampa Bay Lightningia vastaan) ykkösketjussa yhdessä Ahon ja Micheal Ferlandin kanssa. Tuolloin tehot jäivät piippuun Carolinan 6-1-voitosta huolimatta.

Mäenalasen paikka avauskokoonpanossa ei ole mikään itsestäänselvyys, mutta tilaisuus on loistava. Nyt kun keskushyökkääjä Victor Rask joutuu olemaan sivussa useamman kuukauden, suomalaisella on kaikki eväät nousta Carolinan nelosketjuun.

 

Kuva: Getty Images

Janne Kuokkanen
Laitahyökkääjä, 20 vuotta

Nyt elätelläänkin todellista suomalaisfantasiaa. Kuten tulikin jo mainittua, ruotsalaishyökkääjä Rask on alkukauden sivussa. Tämä tosiasia tulee muovaamaan Hurricanesin avauskokoonpanoa todella kovalla kädellä, sillä raleighilaisten keskikaista on auttamatta kapea.

Mäenalanen ja Kuokkanen eivät ole luonnostaan keskushyökkääjiä, mutta he pystyvät täyttämään tämänkin tontin. Kuokkasen kohdalla parempi ratkaisu on kuitenkin kolmosketjun vasen laita, sillä hänen vahvuutensa ovat pikemminkin hyökkäys- kuin puolustuspäässä.

Kiekko-Laser-kasvatti pääsi jo päättyneellä kaudella pelaamaan neljä ottelua NHL-kokoonpanossa, joten hän tietää mitä odottaa. Harjoituskautensa Kuokkanen käynnisti erinomaisesti ja tykitti ensimmäisessä kamppailussaan tehot 1+2. Hänen kanssaan pelasivat Jordan Staal sekä Justin Williams, joka keräsi kolme syöttöpistettä. Kanadalaiskonkarit aloittanevat kautensa kolmosketjussa, joten mikä olisikaan suomalaisittain parempaa kuin saada Kuokkanen heidän vierelleen.

Muut suomalaiset:

Sebastian Aho (katso alhaalta)
Aleksi Saarela (AHL)[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”info-snippet”][vc_column][vc_column_text]

Tiesitkö

Legendaarinen Gordie Howe lopetti NHL-uransa Carolinan edeltäjän, Hartford Whalersin paidassa kauden 1979-80 jälkeen. Kyseinen vuosi oli samalla Whalersin debyyttikausi NHL:ssä.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”valmennus”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530818882743{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Valmennus

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Päävalmentaja:
Rod Brind’Amour (1. kausi)

Apuvalmentajat:
Dean Chynoweth (1. kausi)
Jeff Daniels (1. kausi)

Carolinaa neljä vuotta luotsannut Bill Peters pakkasi kimpsut ja kampsut, ja siirtyi Calgary Flamesin päävalmentajaksi. Nyt ruoriin astuu entinen pelaajasuuruus, Rod Brind’Amour, joka on toiminut Hurricanesin apuvalmentajana jo vuodesta 2011 lähtien.

Myös apuvalmennusosastolla nähdään uusia ja vanhoja nimiä. WHL-seura Kootenay Icen entinen omistaja ja New York Islandersin apuvalmentajana taannoin toiminut Dean Chynoweth istahtaa Brind’Amourin aisapariksi.

Lisäksi valmennusosastolla nähdään yksi paluumuuttaja, kun Carolinan kauden 2005-06 mestaruusjoukkueen apuvalmentaja Jeff Daniels siirtyy skoutista takaisin penkin taakse.

Tällä rykmentillä Carolinalla on loistavat edellytykset mennä vaikka kuinka pitkälle. Brind’Amour tunnetaan loistavana johtajana, joka saa imaistua pelkällä karismallaan pelaajat puoleensa.

Raleigh’ssa alkaa myös uusi työnteon oppikurssi, sillä Brind’Amour tulee laittamaan pelaajat fyysisesti todella koville. Kunto ei tältä ryhmältä tule loppumaan kesken kauden.

Peluuttaminen on sen sijaan vielä suuri kysymysmerkki. Brind’Amourin vastuualueena on viime vuosina ollut Carolinan ylivoimapeli, eikä se ole toiminut kovinkaan häävisti. Kokematon päävalmentaja tulee luultavasti turvautumaan entisen apuvalmentajansa, Danielsin, osaamiseen. Daniels vaatii joukkueeltaan hyvin suoraviivaista ja liikkuvaa pelaamista.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tarkein”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1536325145101{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Tärkein pelaaja – Sebastian Aho

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

21-vuotias Aho oli jo viime kaudella joukkueensa selvä johtopelaaja.

Teräväisen kanssa samassa ketjussa häärivä älykäs laituri voitti Carolinan sisäisen pistepörssin 65 tehopisteellään (29+36).

Matka jatkui kauden jälkeen Tanskan MM-kisoihin, joissa Aho paukutti kahdeksaan otteluun peräti yhdeksän maalia ja yhdeksän syöttöpistettä. Isossa kaukalossa nuorukainen tuntui tekevän mitä haluaa.

Tulevalla kaudella Aholta odotetaan vieläkin enemmän. Suomalaisella on kaikki edellytykset nousta hurrikaanien seuraavaksi supertähdeksi sitten Eric Staalin.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”tulokas”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1536325178755{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kiinnostavin tulokas – Andrei Svetshnikov

[/vc_column_text][vc_column_text]

Kuva: Getty Images

Jeff Skinner lähti, Andrei Svetshnikov tuli tilalle.

18-vuotias venäläislaituri dominoi viime kaudella OHL:n maalipörssiä takomalla 44 otteluun hurjat 40 täysosumaa. Kanadalaissarjan ykköspyssy oli 50 maalillaan Aaron Luchuk, mutta hän pelasi 24 ottelua Svetshnikovia enemmän.

Voi siis sanoa, että Carolina osui kultakaivokseen päästessään huutamaan Svetshnikovin varaustilaisuuden toisena pelaajana.

Nähtäväksi jää, onko nuorukaisesta lunastamaan vielä paikkaansa Skinnerin korvaajana, mutta edellytykset siihen ovat erinomaiset. Svetshnikov tulee saamaan luultavasti paikan hurrikaanien kahdesta kärkiketjusta, joten tarjoilun pitäisi olla kohdallaan.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”arvio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1530818912071{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Arvio

[/vc_column_text][vc_column_text]Sija: 7

Carolina on jäänyt jo yhdeksän kertaa peräkkäin pudotuspelien ulkopuolelle. Viime vuosina suunta on ollut oikea, mutta liian suuri ailahtelevuus ja päätöserissä romahtaminen ovat käyneet kalliiksi.

Suunta on edelleen oikea ja Hurricanesin puolustus on tällä kaudella ehkä kovempi kuin koskaan. Myös hyökkäyksestä löytyy valtava määrä taitoa ja sopivissa määrin kokemusta, joten lähtökohdat ovat hyvät – siitäkin huolimatta, että avauskokoonpanossa saatetaan nähdä jopa viisi tulokashyökkääjää: Svetshnikov, Martin Necas, Valentin Zykov, Mäenalanen ja Kuokkanen.

Suurin kysymerkki seisoo maalinsuulla. Darling on ryhdistäytynyt treenaamaan ja karistanut hurjan määrän kiloja. Samoin Mrázek on edelleen potentiaalinen NHL-tason ykkösvahti.

Eväät ovat nyt sen verran hyvät, ettei Carolina voi jättää niitä popsimatta.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”formaatio”][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1535023738928{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kentälliset

[/vc_column_text][vc_column_text]Hyökkäysketjut:

Sebastian Aho Teuvo Teräväinen Valentin Zykov
Micheal Ferland Martin Necas Andrei Svetshnikov
*Janne Kuokkanen Jordan Staal Justin Williams
Brock McGinn Jordan Martinook *Saku Mäenalanen

Puolustajaparit:

Jaccob Slavin – Justin Faulk
Calvin de Haan – Dougie Hamilton
Haydn Fleury – Brett Pesce

Maalivahdit:

Scott Darling
Petr Mrazek

*Pelaajalla kaksisuuntainen sopimus. Saattaa aloittaa kautensa myös AHL:ssä.[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”kokoonpano”][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text css=”.vc_custom_1530820946075{margin-bottom: 5px !important;padding-bottom: 0px !important;}” el_class=”clearfix”]

Kokoonpanolista

[/vc_column_text][vc_column_text][table id=31 /]

Niko Leinonen
Twitter: @leiskaniko[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_js]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[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row]