Ottawa Senatorsin meno on ollut viimeisen vuoden ajan surkuhupaista seikkailemista kohusta toiseen. Seuran GM Eugene Melnyk luultavasti ajatteli, että on tarpeen puhdistaa ilmaa.

Näin seura julkaisi videon, jossa puolustaja Mark Borowiecki keskustelee GM:n kanssa tulevasta kaudesta. Kaksikko kyselee vuoroin toisiltaan kysymyksiä ja saa niihin vaihtelevasti vastauksia.

Ottawa-puolustaja muun muassa kertoo pukukopin tilanteesta. Hänen mukaansa joukkue tarvii ulkopuolista apua ja resursseja hitsautuakseen yhteen.

– Annamme kaikkemme. Kaupungilla on ollut puhetta, että hän saattaa siirtää seuran pois Ottawasta. Anna, kun kerron. Ensinnäkin, en ole menossa minnekään. Toiseksi, seura ei ole menossa minnekään, Melnyk vastaa videolla.

Keskustelu on herättänyt runsaasti hämmennystä maailmalla niin faneissa kuin kiekkotoimittajissakin. Muun muassa Melnyk listaa joukkueen aseiksi uskon ja suuret luonteet pukukopissa.

Katso koko keskustelu alta.

Ottawa Senators

@Senators
The Ottawa Senators are proud to share the vision for the future of our team and this organization. We are about to launch an exciting plan to rebuild our team and we are inviting you to be a part of our rise to new heights. #OttawaRising