Roope Hintz on herättänyt huomiota nuorten lupausten peleissä, kertovat seuran kotisivut. Erään toimittajan kerrotaan olleensa enemmän kiinnostunut Hintzistä kuin suurlupaus Miro Heiskasesta.

– Hintz on Dallasin joukkueessa tänä vuonna, vai mitä? Hän on jo NHL-pelaaja, toimittaja puhui Dallasin medialle.

Myös Dallas Starsin uusi päävalmentaja Jim Montgomery uskoo suomalaisen mahdollisuuksiin. NHL-paikka on valmentajan mukaan lähellä.

– Hän on niitä pelaajia, jotka koputtelevat jo ovella, kun katsoo miten hän kehittyi AHL:ssä viime kaudella ja kuinka kovaa hän pelasi pudotuspeleissä, Montgomery sanoo seuran verkkosivuilla.

Maalisarake Hintzillä näyttää vielä NHL-lupausten peleissä nollaa, vaikka paikkoja on ollut. Syöttöpisteitä on sentään tilillä jo neljä.

– Paikkoja on ollut paljon, mutta vielä ei ole mennyt sisään. Lauantaina meni jo tolpasta tolppaan viivaa pitkin. Maali tulee kyllä, Hintz kommentoi.

AHL:ssä Hintziä viime kauden valmentanut Derek Laxdal ylistää myös nuorta suojattiaan.

– Hän on iso, vahva, ostaa luistella ja laukoa niin kuin NHL-pelaaja, samoin syöttää. Hänestä tulee vain parempi, kun hän pääsee varsinaiselle leiritykselle, ja varsinkin kun hän pelaa NHL-pelaajien kanssa, luulen hänen pelinsä tason nousevan, Laxdal sanoo.