Siitä ei ole kauaa, kun Matt Duchene sanoi viihtyvänsä hyvin Ottawassa ja allekirjoittavansa jatkosopimuksen mielellään. Nyt kelkka on kokonaan kääntynyt.

Ottawan tähtihyökkääjä Mark Stone teki ainoastaan yhden vuoden ja 7,35 miljoonan dollarin jatkosopimuksen. Nyt Duchene on päättänyt katsoa muiden pelaajien ratkaisut, ennen kuin on valmis sitoutumaan.

– Noita asioita haluan odottaa ja katsoa. Kiva, että olen tavallaan palapelin viimeinen pala, Duchene sanoo NHL.comin mukaan.

Erik Karlssonin kanssa on hieman erilainen tilanne, mutta Mark on kaveri, jonka kanssa haluaisin jatkaa joukkuetoverina. Hänen yhden vuoden jatkosopimuksensa on hieman erikoinen ja saa vähän ajattelemaan, mutta haluan kuulla, mitä hän sanoo ja jutella se läpi. Viihdymme molemmat Ottawassa ja haluamme molemmat, että homma saadaan toimimaan.

Duchene aiemmin lähti Colorado Avalanchesta tähtäimessään menestys. Sama tavoite on jatkossakin.

– Haluan mahdollisuuden voittaa. Tässä tilanteessa on vaikeaa valita Stanley Cupin voittavaa joukkuetta, koska liiga on niin tasainen. Sitä silti haluaa olla joukkueessa, joka on pudotuspeleissä tai ainakin lähellä niitä joka vuosi, Duchene sanoo.