Kiekkofanit eivät olleet ainoita, jotka hikoilivat 1. heinäkuuta odottaen megatähti John Tavaresin päätöstä tulevan seuransa suhteen.

Myös Boston Bruinsin tshekkihyökkääjä David Krejci tunsi lämpöä otsallaan.

32-vuotias Krejci pelaa Bruinsin kakkosketjussa. Kun paljastui, että Boston on yksi viidestä seurasta, jotka havittelevat Tavaresia itselleen, Krejci oli luonnollisesti huolissaan tulevaisuudestaan massachusettsilaisseurassa.

– Minulla ei ollut hajuakaan siitä, mitä on meneillään. Agenttini ei kertonut minulle mitään, koska hän ei itsekään tiennyt mitään. En saanut yhtään puhelinsoittoa keneltäkään Bruinsin organisaatiosta. Sain vain Instagram-viestejä, joissa minua käskettiin pyytämään siirtoa. Tiedän, että sopimuksessani on treidin estävä pykälä, joten heidän (Bruins) olisi pitänyt ottaa minuun yhteyttä, Krejci kertoi keskiviikkona NBC Sportsin Joe Haggertylle.

– Tuo aika oli jotain, mistä en nauttinut ollenkaan. Mutta se oli lopulta pian ohitse. Se oli todella nopea kaksiviikkoinen.

Tavares päätyi lopulta Toronto Maple Leafsiin, eikä Krejci joutunut pakkaamaan tavaroitaan. Nyt edessä on uusi kausi ja mies on enemmän kuin kiitollinen saadessaan jatkaa pelejään Bostonissa.

– En halua mennä minnekään toisaalle. Mutta Don Sweeney (GM) tekee, mitä hänen täytyy tehdä. Jääkiekko on bisnestä ja ymmärrän sen täysin. Rakastan olla täällä ja sopimustani on vielä kolme vuotta jäljellä. Olen vielä nuori ja uskon ja minusta tuntuu, että parhaat vuodet ovat vastassa edessä päin. Minusta tuskin on takomaan mitään 70-80 pisteen kausia, vaan pystyn olemaan entistä kokonaisvaltaisempi pelaaja ja auttamaan nuorempia pelaajia kasvamaan, Krejci puntaroi.