Calgary Flamesin tähtihyökkääjällä, Sean Monahanilla on luottavainen joukkueen tulevan kauden suhteen.

Kanadalaisseura jäi viime kaudella pudotuspelien ulkopuolelle, jonka seurauksena Brad Treliving (GM) veti työhanskat käteensä ja muovasi joukkuetta rajusti kesän aikana.

– Treliving toi joukkueeseen mielenkiintoisia pelaajia ja tämä on todella jännittävää aikaa. Minulla ei ole koskaan aiemmin ollut tällaista tunnetta ennen kauden alkua. Olemme jutelleet jätkien kanssa läpi kesän ja kaikilla on tämä sama ajatus. Meidän on nyt aika todistaa, että olemme mahtava, taisteleva joukkue, Monahan kuulutti NHL.comin haastattelussa.

Flames värväsi uudeksi päävalmentajakseen Bill Petersin, joka korvaa ulospotkitun Glen Gulutzanin. Lisäksi joukkuetta vahvistavat jatkossa hyökkääjät James Neal, Elias Lindholm, Derek Ryan ja Austin Czarnik sekä puolustaja Noah Hanifin.

Monahanille viime kausi oli raskas ja mies kärsi useista eri loukkaantumisista. Lopulta 23-vuotias keskushyökkääjä jätti kauden kesken seitsemän ottelua ennen runkosarjan päätöstä. Tämän jälkeen Monahanille tehtiin ranne-, nivus- sekä kaksi tyräleikkausta.

– Tunnen itseni täysin uudeksi mieheksi. Olen joustavampi, liikkuvampi, ilkeämpi ja vahvempi. On hienoa olla jälleen terveenä, Monahan sanoi.