Calgary Flames hankki kesäkuussa Carolina Hurricanesista NHL:n lupaavimpiin nuoriin puolustajiin kuuluvan Noah Hanifinin.

Vielä toistaiseksi 21-vuotias Hanifin ei ole solminut sopimusta Flamesin kanssa, mutta kertoi NHL.comin toimittajalle Dan Rosenille kontrahdin olevan ”todella lähellä”.

Nuorukainen suunnitteleekin jo pitkää tulevaisuutta calgarylaisjoukkueessa. Toiveena on vähintään viisivuotinen sopimus.

– Tämä on mahtava organisaatio, jolla on valoisa tulevaisuus ja haluan olla täällä pitkään. Katsotaan mitä tapahtuu. Kaikki on mahdollista, Hanifin toteaa.

Jenkkipakki on ensimmäisten kolmen NHL-kautensa aikana kehittynyt tasaisesti. Viime kaudella hän summasi 79 ottelussa jo hienot tehot 10+22=32, mutta tavoitteet ovat vielä rajusti korkeammalla.

– Haluan olla yksi tämän liigan parhaista puolustajista. Uskon, että minulta löytyy kaikki siihen vaadittava potentiaali. Tulevalla kaudella tulen saamaan vielä aiempaa suuremman roolin ja pelaamaan isompia minuutteja. Olen valmis ottamaan urallani seuraavan askeleen, Hanifin vakuuttaa.