Kuten tiedetään, Columbus Blue Jacketsin tähtihyökkää Artemi Panarin ei ole halukas solmimaan ohiolaisseuran kanssa uutta jatkosopimusta.

Miestä on pyöritelty kesän aikana useissa eri siirtopuheista, mutta The Athleticin saamien tietojen mukaan Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen on saanut muilta seuroilta tarjouksena vain niin sanottuja ”tulevaisuuspakkauksia” – nuoria lupauksia, varausvuoroja ja niin edelleen. Kekäläisen uskotaan haluavan sellaisen vastineen, joka vahvistaa joukkuetta välittömästi – ei tulevaisuudessa.

Panarin hamuaa pääsevänsä johonkin ”isoon kiekkokaupunkiin” ja The Athleticin toimittajan, Aaron Portzlinen mukaan hänen ykköstoiveensa on New York Rangers.

– Panarinin agentti, Daniel Milstein on kieltänyt, että Rangers olisi hänen kärkitoiveensa. Mutta kolme eri lähdettä – kolmesta eri seurasta – ovat kaikki sanoneet minulle, että se on Rangers. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hän päätyy Manhattaniin. Rangers on uudelleenrakennuksen partaalla, eivätkä he ole juuri nyt halukkaita luopumaan kenestäkään Panarinin takia. Ajoitus on yksinkertaisesti huono, Portzline kertoi.

Panarinin nykyistä sopimusta on vielä vuosi jäljellä. Hän on asettanut Kekäläiselle aikarajan – 13. syyskuuta – johon mennessä hän haluaa tietää ensi kauden pelipaikkansa. Mikäli Kekäläinen ei suostu kauppaamaan timanttiaan, aloittaa hän kautensa Columbuksessa.