Ottawa Senatorsin kapteeni Erik Karlsson on edelleen NHL:n siirtomarkkinoiden kuumin nimi, vaikka puheet megatähden kauppaamisesta ovatkin laantuneet.

Nyt niihin saatiin kuitenkin aavistus lisäpotkua. Ottawa Sun -lehden toimittaja Bruce Garrioch kirjoitti nimittäin tuoreessa julkaisussaan Vancouver Canucksin ja Anaheim Ducksin olevan yksiä potentiaalisimpia vaihtoehtoja Karlssonin uudeksi osoitteeksi.

– Vancouver ja Anaheim saattavat potkia hieman renkaita Karlssonin suhteen, sillä heiltä löytyvät riittävät voimavarat kaupan sinetöimiseen. Canucks pyrkii pääsemään seuraavalle tasolle uudelleenrakennuksessaan nyt kun Trevor Linden lähti lätkimään, Garrioch spekuloi.

Etenkin Canucksilta löytyy pelivaraa vaikka muille jaettavaksi. Sen nykyisestä rosteristaan löytyy nuoria pelaajia kuten Bo Horvat, Brock Boeser, Jake Virtanen ja niin edelleen. Lisäksi kanadalaisseuralla on kourallinen huippulupauksia, joihin lukeutuvat muun muassa Elias Pettersson, Thatcher Demko, Quinn Hughes ja Olli Juolevi.

Karlssonin nykyisessä, vuoden jäljellä olevassa sopimuksessa on kuitenkin siirron estävä pykälä, joka rajoittaa hänen kauppaamisensa kymmeneen, pelaajan itsensä valitsemaan seuraan.

Vain Ottawa ja hän itse tietää, mitkä nämä kyseiset seurat ovat. Tässä vaiheessa tiedetään varmaksi, että ainakin Tampa Bay Lightning, Dallas Stars, San Jose Sharks ja Vegas Golden Knights ovat osoittaneet kiinnostustaan ruotsalaistähteä kohtaan.