Calgary Flamesin Johnny Gaudreau odottaa jo innolla syyskuun puoliväliä.

Tuolloin 25-vuotias jenkkihyökkääjä pääsee ensimmäistä kertaa elämässään Kiinaan, kun Flames pelaa maassa NHL China Games -ottelut Boston Bruinsia vastaan.

Calgarylaisjoukkueessa on tapahtunut jonkin verran muutoksia viime kaudesta ja matka tarjoaakin myös tilaisuuden tutustua paremmin uusiin tulokkaisiin.

– Kun mukana on niin paljon uusia kasvoja, joukkueelle tekisi hyvää, jos pystyisimme hitsautumaan nopeasti yhteen. Toivottavasti pystymme jo rakentamaan vähän kemioita reissussa, jotta pääsemme hyvään alkuun, Gaudreau toteaa NHL.comille.

Flamesiin saapuivat kesän aikana hyökkääjät Elias Lindholm ja puolustaja Noah Hanifin Carolina Hurricanesista. Lisäksi hyökkääjät James Neal ja Derek Ryan tekivät sopimuksen joukkueeseen vapaina agentteina.

Lisäksi myös joukkueen päävalmentaja vaihtui, kun entinen Hurricanes-luotsi Bill Peters tuli Glen Gulutzanin tilalle viime huhtikuussa.

Gaudreau uskookin Lindholmin, Hanifin ja Ryanin hyötyvän itselleen tutusta valmentajasta.

– He pelasivat henkilökohtaisella tasolla hyviä kausia Billin komennossa Carolinassa. On hienoa päästä heidän kanssaan jäälle ja saada Calgaryssa asioita eteenpäin, Gaudreau totesi ja jatkoi:

– Tulevalla kaudella paiskitaan lujasti töitä. Meillä on kilpailukykyinen joukkue, joka ei kaihda kovaa työntekoa. Sitä asennetta meiltä ehkä puuttui viime kaudella.

Gaudreau takoi viime kaudella oman yhden kauden piste-ennätyksensä 24+60=84.