Suomalaishyökkääjä Erik Haulan yliopistovuosien ”kämppäkaveri” ja nykyinen pelitoveri Nate Schmidt vakuuttaa, ettei Vegas Golden Knightsin viime kauden menestys jäänyt vain yhden kauden ihmeeksi.

– Kun tuollaista menestystä pääsee maistamaan, sitä ei halua pyyhkiä koskaan pois suupielistä. Saimme palan juustokakkua, mutta ensi kaudella haluamme koko kakun, Schmidt täräytti NHL:n verkkosivuilla.

– Luulen, että tämä on meidän vuotemme.

Vegas, kuten tiedetään, yllätti koko kiekkokansan ja jyräsi aina Stanley Cupin finaaleihin saakka. Washington Capitals tarttui kuitenkin ritareita kaulasta ja nappasi seurahistoriansa ensimmäisen mestaruuden voitoin 4-1.

– Tulevalla kaudella otamme tarvittavat kolme voittoa, Schmidt lisäsi.

Vegas menetti kesän aikana kaksi tärkeää pelaajaa: James Nealin ja David Perronin. Paluupostissa tuli kuitenkin elintärkeä keskushyökkääjä, Paul Stastny.

– Hän on todella älykäs pelaaja. Hän on yksi niistä kavereista, jotka tekevät töitä enemmän päällään kuin kropallaan. Pelasin häntä vastaan läntisen konferenssin finaaleissa ja näin mihin hän kykenee. Uskon, että hän kykenee tuomaan lisää dynamiikkaa hyökkäspeliimme, Schmidt pohti.