Koko NHL-uransa Carolina Hurricanesia edustanut maalitykki Jeff Skinner aloittaa tulevan kauden tyystin uusissa väreissä, kun hänet kaupattiin hiljattain Buffalo Sabresiin.

Vastassa on täysin eri organisaatio ja uudet pelikaverit, joista Skinner odottaa etenkin tähtisentteri Jack Eichelin kohtaamista.

– Olen innoissani päästessäni tutustumaan häneen. Hän on yksi liigan kärkisenttereistä ja on todella jännittävää päästä joukkueeseen, josta löytyy hänen kaltaisensa pelaaja, Skinner sanoi NHL:n verkkosivuilla.

Moni on istuttanut kaksikkoa jo samaa ketjuun ja todennäköisesti heitä tullaan myös kokeilemaan syksyllä alkavalla harjoituskaudella.

– Tottakai olisi mahtavaa päästä pelaamaan Eichelin kaltaisen lahjakkuuden kanssa. Ennemmin pelaan hänen kanssaan kuin häntä vastaan. Tulen todennäköisesti pelaamaan kauden aikana monien eri kavereiden kanssa. Lopullisen päätöksen tekee kuitenkin aina valmentaja, Skinner totesi.

Eichel ei ole kuitenkaan ainoa Sabres-tähti, joka kerää huomiota tulevalla kaudella. Yksi kiinnostavimmista nimistä on kesän ykkösvaraus Rasmus Dahlin, joka aloittaa kautensa Buffalon takalinjoilla.

– En ole nähnyt hänen pelaavan, mutta olen kuullut hänestä paljon. Olen lukenut lukuisia artikkeleita hänen tekemisestään kesän aikana. Hän on todella mielenkiintoinen kaveri. Yksi on myös Casey Mittlestadt… joukkueessa on paljon sellaisia pelaajia, joita en ole aiemmmin nähnyt, mutta kuulemani perusteella Sabresissa on kasoittain lupaavia pelimiehiä. Kun katson läpi joukkueen kokoonpanoa, näen paljon hyviä asioita. Puolustuksessa on Rasmus Ristolainen, Jake McCabe… paljon loistavia pelaajia, Skinner luetteli.