Minnesota Wild onnistui viime viikolla solmimaan tärkeän jatkosopimuksen puolustaja Matt Dumban kanssa. Viime kauden sensaatiopuolustajan uusi sopimus on kestoltaan viisi vuotta ja arvoltaan 30 miljoonaa.

Wild ei ole päässyt lepäämään, sillä nyt se keskittyy täysillä hyökkääjä Jason Zuckerin jatkoon. 26-vuotiaan pelaajan sopimus päättyi heinäkuussa, ja hänestä tuli rajoitettu vapaa agentti.

Zucker halutaan pitää seurassa vielä ensi kaudella, sillä hän teki kuluneella sesongilla 33 maalia ja 61 tehopistettä. Loppukausi oli kuitenkin tervanjuontia, kun viiteen pudotuspeliotteluun ei syntynyt pistettäkään.

The Athletic uutisoi, että Zuckerin ja Wildin sopimusneuvottelut eivät ole sujuneet ongelmitta. Hyökkääjä on vaatinut itselleen yli kuuden miljoonan vuosiansioita, mutta seura on sen sijaan tarjoamassa sopimusta 5-5,75 miljoonan väliltä.

Wild haluaa pitää Zuckerin sopimuksen samassa luokassa joukkuekavereiden Mikael Granlundin (5,75 miljoonaa) sekä Nino Niederreiterin (5,25) kanssa.

Pelkästään viiden miljoonan palkka on iso korotus Zuckerin entiseen diiliin. Viimeisen kahden vuoden aikana taitava laitahyökkääjä on rasittanut seuransa palkkakattoa kahden miljoonan cap hitillään.

Wildin johtoporras tapaa Zuckerin ja tämän agentin tiistaina Minnesotassa. Jos yhteisymmärrykseen ei silloinkaan päästä, sopimusneuvottelut viedään lauantaina välimieskäsittelyyn.