New Jersey Devils menetti valtavasti pelaajia kesän pelaajamarkkinoilla, mutta vastapainona, joukkue on nyt entistäkin nuorempi.

Seurasta lähtivät muun muassa sellaisia pelaajia kuten hyökkääjät Michael Grabner, Jimmy Hayes, Patrick Maroon ja Bryan Gibbons sekä puolustaja John Moore. Paluupostissa tuli vain kanadalaispakki Eric Gryba, joka saattaa tosin aloittaa kautensa AHL:ssä.

Joukkueen rosterissa on enää viisi yli 30-vuotiasta pelaajaa, joista vanhin on kapteeni Andy Greene (35 vuotta). Nuoret ydinpelaajat, Nico Hischier, Pavel Zacha, Jesper Bratt, Miles Wood ja Will Butcher ovat jälleen vuotta kokeneempia, joten paholaispaidoilla on pullat siltä osin kohtalaisen hyvin uunissa. Paniikkinappulaa on turha tässä vaiheessa painaa pohjaan.

Tämän tiedostaa myös joukkueen ykköstähti Taylor Hall, joka valittiin kesäkuussa NHL-kauden 2017-18 arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kanadalaislaituri pääsi maistamaan menestystä henkilökohtaisella tasolla, mutta nyt hän janoaa lisää menestystä – ennen kaikkea joukkueensa puolesta.

– Kausi oli meille ehdottomasti menestys, mutta jouduin silti katsomaan playoff-kiekkoa noin 1,5 kuukautta sen jälkeen, kun pelit päättyivät meidän osaltamme. Olemme kaukana siitä, missä haluamme olla, mutta mielestäni otimme kuitenkin valtavan ensiaskeleen, Hall sanoi torstaina The Score -sivustolle.

New Jerseyllä on palkkakatossaan tilaa vielä yli 23 miljoonaa dollaria, joten GM Ray Sherolla on rutkasti pelimerkkejä käytettävänään. Hall näkisi mielellään Sheron tekevän jonkin liikkeen ennen kauden alkua.

– Olisi hienoa, jos saisimme vielä jonkun vahvistuksen, mutta minun tehtäväni ei ole huolehtia siitä. Minun tehtäväni on tulla harjoitusleirille terveenä ja sitoutuneena, eikä huolehtia kulisseissa tapahtuvista asioista.