Kesäkuussa Monteal Canadiensiin kaupattu NHL-tähti Max Domi pääsi vastaamaan Twitterissä Canadiens-fanien kipakoihin kysymyksiin.

23-vuotias hyökkääjältä tiedusteltiin muun muassa, miksi hän valitsi uudeksi pelinumerokseen numeron 13. Arizona Coyotesissa Domin paitaa koristi numero 16, joka on kuitenkin jäädytetty Montrealissa legendaarisen Henri Richardin muistolle.

Mats Sundin oli aikoinaan suosikkipelaajani ja roolimallini. Juttelen hänen kanssaan paljon ja kysyin, onko hänellä mitään vastaan jos valitsen ”Habsissa” numeron 13. Hän näytti minulle vihreää valoa, Domi selitti.

Kuten moni tietää, Domin isä Tie on entinen NHL-pelaaja ja vannoutunut Toronto Maple Leafs -fanaatikko. Max lisäsi, ettei hänen isänsä ole vielä saanut Canadiensin pelipaitaa, mutta tavoitteena on saada hänet pukeutumaan siihen 11. lokakuuta, kun Montreal kohtaa kotonaan Los Angeles Kingsin.

Domilta kysyttiin myös, kuka oli lapsena hänen suosikkipelaajansa Canadiensissa.

– Paha kysymys. Olen nyt täysin rehellinen… Kasvoin Torontossa, joten olin aikoinaan Maple Leafs -fani. Nyt kuitenkin vihaan Torontoa. Tehdään se ensinnäkin selväksi. En halua olla missään tekemisissä Maple Leafsin kanssa, Domi naureskeli.

– Luulen, että valitsen Saku Koivun. Hän oli aikoinaan legenda Montrealissa.

Canadiens Montréal

@CanadiensMTL
What kind of music does @max_domi listen to, and could he beat his dad in an arm wrestle? 🤔

#GoHabsGo