New York Islandersin toimitusjohtaja Lou Lamoriellon olisi varmasti tällä hetkellä helppoa olla katkera edelliselle työnantajalleen Toronto Maple Leafsille sen jälkeen, kun saarelaiset menettivät ykköstähtensä John Tavaresin kanadalaisjoukkueeseen.

Kokenut ja monissa liemissä keitetty Lamoriello ei kuitenkaan moiseen alennu.

Ennen Islanders-johtoon tuloaan kolme kautta Maple Leafsin GM:na työskennellyt Lamoriello antoi sen sijaan positiivisia lausuntoja viimeviikkoisiin tapahtumiin liittyen.

– Olen iloinen heidän puolestaan. Siellä (Torontossa) on hyviä ihmisiä ja toivon heidän menestyvän parhaalla mahdollisella tavalla – paitsi kun he pelaavat New York Islandersia vastaan, Lamoriello toteaa NHL:n virallisilla sivuilla julkaistussa haastattelussa.

Myös välit saarelaisten entistä kapteenia Tavaresia kohtaan ovat 75-vuotiaan konkari-GM:n mukaan kunnossa.

– Hän osoittautui rehelliseksi nuoreksi mieheksi ja oli oikeutettu testaamaan arvonsa vapailla markkinoilla. En tunne Johnin päätöksen takana olevia syitä, mutta kunnioitan hänen ratkaisuaan. Teimme kaikkemme saadaksemme hänet jäämään. Nyt katsomme kuitenkin eteenpäin ja yritämme tehdä New York Islandersista niin hyvän kuin mahdollista, Lamoriello toteaa.