Venäjällä järjestettävät jalkapallon MM-kisat ovat olleet isäntämaalle sensaatiomaiset. Tänään illalla Venäjä pelaa välieräpaikasta, kun vastaan asettuu Kroatia.

Otteluun päässeiden jalkapallofanien joukosta voi löytyä myös NHL-tähtiä. Pittsburgh Penguinsin hyökkääjä Jevgeni Malkin julkaisi yhteiskuvan, kun hän ja hänen kaveriporukkansa matkaavat lentokoneessa kohti kisapaikka Sotshia.

Malkinin seurassa ovat muun muassa Aleksandr Radulov, Ilja Kovaltshuk ja NHL-lupaus Kirill Kaprizov. Illalla kannattaa olla silmä tarkkana, josko komea joukko osuisi TV-kameroiden tielle.

Ottelu Venäjän ja Kroatian välillä käynnistyy kello 21.

Evgeni Malkin

@emalkin71geno
🛫 to Sochi, 1/4 finals #FIFAWC2018 ⚽️

Stanley Cup -mestaruutta juhlinut Aleksandr Ovetshkin on viettänyt lauantain Moskovassa, missä hän on tavannut fanejaan. Venäläinen toi mestaruuspokaalin kotimaahansa ja aiheutti heti valtaisan yleisöryntäyksen (UUTINEN).

NHL.com:n mukaan Ovetshkin seuraa jännittävää puolivälierää moskovalaisessa karaokebaarissa. Sunnuntain Ovetshkin viettää läheistensä seurassa ja vie pokaalin hänen isoäitinsä luokse.

– Isoäitini aikoo koskea sitä, aikoo pussata sitä. Se on jotain erityistä. Et koskaan kuvitellut, miten siistiä se on, maalitykki kommentoi.