Suomalaislupaus kerää ylistystä – säkenöi NHL-leirillä: ”Oli hienoa olla ratkaisevassa roolissa”

© Kuva: Getty Images

Kuten torstaina uutisoimme, suomalaislupaus Petrus Palmu kerää huimaa ylistä Vancouver Canucksin tulokasleirillä.

– Katsot, minne peli on kehittymässä ja huomaat, että Palmu vastaa kaikkia vaatimuksia. Kyllä, hän on pienikokoinen, mutta hän suojaa kiekkoa erittäin hyvin. Hän on kuin paloposti. Häntä on hankala puskea pois. Hän on erittäin nopea ahtaissa tiloissa, ja hänellä on todella hyvä peliäly, Canucksin tulokkaiden kehityksestä vastaava Ryan Johnson kertoi TSN:lle.

Perjantain vastaisena yönä 20-vuotias joensuulainen oli upeassa iskussa, kun Canucks-tulokkaat jaettiin valko- ja sinipaitaisiin joukkueisiin.

Valkonuttuisessa joukkueessa pelannut Palmu pamautti ensin ottelun avausmaalin, jonka perään tarjosi upean syötön Tyler Maddenin 2-0 -osumaan. Peli päättyi lopulta Team Whiten 6-5 voittolukemiin.

Päättyneellä kaudella TPS:n riveissä 36 tehopistettä (runkosarja) nakuttanut Palmu oli luonnollisesti tyytyväinen omaan tekemiseensä.

– Tämä oli hyvä ilta, oli hauskaa. Leiri on ollut raskas, joten oli hienoa esiintyä hyvin ja onnistua. Pelasin omaa peliäni ja oli hienoa olla ratkaisevassa roolissa, Palmu kertoi Canucksin Twitter-tilillä.

Kertoimet ottelulleVancouver Canucks - Nashville Predators13.11.2019