Columbus Blue Jacketsin kesä ei ole ollut kaikista parhain. Joukkue tulee kokemaan ison menetyksen, kun paras pistemies Artemi Panarin on kertonut haluavansa muualle. GM Jarmo Kekäläisen on vaikea pysytellä kuivin jaloin, kun hän alkaa käymään vaihtoneuvotteluja Panarinista kiinnostuneiden kanssa.

Columbuksen tilanne ei ole täysin sekaisin. Columbus Dispatch -lehden toimittaja ja Blue Jacketsin sisäpiiriläinen on kertonut, että varakapteenina viimeiset kolme vuotta toiminut Boone Jenner on allekirjoittanut uuden jatkosopimuksen.

Jennerin sopimus päättyi heinäkuussa, ja hänestä tuli rajoitettu vapaa agentti. Sopimusneuvottelut ovat nyt päättyneet, kun Jenner laittoi puumerkkinsä neljän vuoden pituiseen ja yhteensä 15 miljoonan arvoiseen jatkosopimukseen. Näin ollen, Jenner tienaa ensi kaudesta lähtien 3,75 miljoonaa dollaria vuodessa.

Steve Gorten

@sgorten
Official: #CBJ sign Boone Jenner to a 4-year contract extension. Contract will run through 2021-22 season. Worth $15 million. $3.75 million cap hit

Jenner on edustanut Blue Jacketsia kaudesta 2013-2014 lähtien, eli koko NHL-uransa ajan. Viimeisen kolmen kauden ajalta mies on tehtaillut 115 tehopistettä runkosarjassa.