Ottawa Senatorsin ruotsalaistähti Erik Karlsson oli jo viime kaudella kovien siirtohuhujen kohteena. Nyt kun John Tavaresin sopimus on saatu pakettiin, puheet ovat kääntyneet tiukasti 28-vuotiaan Karlssonin suuntaan.

Tiistaina keskustelut ovat saaneet aavistuksen lisäpontta, sillä Ottawa antoi muille NHL-seuroille luvan neuvotella tähtipuolustajansa kanssa. (Lue aiheesta lisää).

NHL-toimittaja David Pagnotta paljasti tämän jälkeen listan seuroista, jotka havittelevat Karlssonia itselleen.

– Kuten viime päivinä on kerrottu, Vegas Golden Knights, New York Rangers ja ainakin yksi muu joukkue ovat valmiita ottamaan sekä Karlssonin että Bobby Ryanin. Näiden lisäksi ainakin 6-7 seuraa ovat vain Karlssonin perässä. Olen kuullut, että New York Islanders on yksi niistä, Pagnotta kertoi Twitter-tilillään.

Tämän jälkeen hän lisäsi kaksi muutakin joukkuetta, jotka ovat vain Karlssonin kintereillä – Colorado Avalanche ja Tampa Bay Lightning.

Molemmat pelaajat ovat antaneet Senatorsille 10 joukkueen listan, joihin he eivät halua siirtyä. Ottawalle paras tilanne olisi päästä eroon myös ylipalkatun Ryanin sopimuksesta (cap hit 7,25 miljoonaa), jota on vielä neljä vuotta jäljellä. 31-vuotiaan jenkkilaiturin kaksi viimeisintä kautta on mennyt totaalisesti penkin alle. Päättyneellä sesongilla Ryan pelasi 62 ottelua tehoin 11+22.

David Pagnotta

@TheFourthPeriod

David Pagnotta

@TheFourthPeriod
As we’ve mentioned over past few days, VGK, NYR and at least one more team has expressed interest in acquiring both Karlsson/Ryan. There are 6-7 other teams after just Karlsson. Told NYI is among them.
Have heard COL, TB (among others) have also shown interest in Karlsson. Karlsson and Ryan each have a 10-team no-trade list.