Philadelphia Flyers on saamassa varsin tutun kasvon takaisin hyökkäyslinjoilleen.

TSN:n toimittaja Frank Seravallin mukaan Toronto Maple Leafsia viimeiset kuusi kautta edustanut James van Riemsdyk on nimittäin tekemässä paluun pennsylvanialaisseuraan.

Flyers ei ole vielä itse asiaa vahvistanut, mutta useiden amerikkalaislähteiden mukaan van Riemsdykin odotetaan saavan viisivuotisen ja vuosipalkaltaan 7 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen, joka julkistetaan sunnuntaina.

29-vuotias maalitykki aloitti NHL-uransa juuri Philadelphian organisaatiossa kaudella 2008-09, ja kiekkoili seurassa nelisen kautta ennen siirtymistään Torontoon. Päättyneellä kaudella van Riemsdyk pelasi 81 runkosarjan ottelua, joissa yhdysvaltalaislaituri täräytti komeat 36 maalia ja 54 tehopistettä.

Flyers varasi van Riemsdykin kesän 2007 NHL-draftissa numerolla 2.

Frank Seravalli

@frank_seravalli
All indications are that James van Riemsdyk is going back to the Philadelphia #Flyers on a deal to be announced Sunday. #TSN