Tähtihyökkääjät James Neal ja David Perron ovat saattaneet pelata viimeiset ottelunsa viime kauden sensaatiojoukkueessa, Vegas Golden Knightsissa.

Molemmat hyökkääjät kartoittivat tarjouksia muilta NHL-seuroilta sunnuntaina, kun vapaiden agenttien neuvottelujakso käynnistyi. Kumpikaan pelaajista ei ole vielä allekirjoittanut jatkosopimusta Golden Knightsin kanssa, kirjoittaa Las Vegas Review-Journalin toimittaja David Schoen.

30-vuotiaan Perronin agentti, Allan Walsh kertoi Schoenille sunnuntaina, ettei Vegas ole tehnyt kanadalaiselle edes sopimustarjousta kauden päätyttyä.

Nealin edustaja, Patrick Morris ei suostunut paljastamaan, onko Vegasin suunnalta kuulunut mitään, mutta vihjasi, että tarjouksen on tultava ennen vapaiden pelaajien markkinoita, mikäli Golden Knights haluaa pitää 30-vuotiaan maalipyssyn.

– Maalaisjärkikin sanoo, että jos Neal ei saa sopimusta ennen 1. heinäkuuta, hän ei todennäköisesti palaa Vegasiin. Sen voin sanoa, että Neal rakastaa Vegasia ja haluaa pysyä siellä, Morris totesi Schoenille.

Perron keräsi runkosarjassa enemmän syöttöpisteitä (50), kuin kukaan muu Vegas-pelaaja. Lisäksi kanadalaislaituri takoi NHL-uransa parhaat tehot 16+50=66. Neal iski pelaamassaan 71 runkosarjapelissä 25 maalia ja yhteensä 44 tehopistettä.

Pudotuspeleissä Perron nakutti 15 ottelussa yhdeksän pistettä. Nealin saldo 20 kamppailussa oli 6+5=11.