New York Rangersin Kevin Hayes herättää kiinnostusta useassa NHL-seurassa, kertoo New York Times.

Perinteisen median kokenut kiekkotoimittaja Larry Brook uskoo, että 25 maalin ja 44 tehopisteen mies saattaa hyvin vaihtaa osoitetta. Järkälemäinen hyökkääjä on ilman sopimusta – hän on tällä hetkellä rajoitettu agentti.

Rangersia mietityttää varmasti se, että 26-vuotias Hayes vaatii isoa palkankorotusta mainion kauden jälkeen. Brook povaa hänelle jopa 4,75 miljoonan vuosituloja.

– On todennäköinen vaihtoehto, että Rangers tekee merkittävän vaihtokaupan ennen NHL:n varaustilaisuutta Dallasissa – se kauppa sisältäisi hyökkääjä Hayesin. Olen kuullut monesta lähteestä, että hän herättänyt jo kiinnostusta ympäri NHL:ää, Brook povaa.

Kiekkotoimittaja veikkaa, että Hayes saattaisi olla Rangesille hyvä palikka paremman varausvuoron saamiseen. Nyt seuralla on ykköskierroksen yhdeksäs vuoro. Organisaatio on käynyt neuvotteluita jo ainakin Carolina Hurricanesin kanssa.

Hayes saattaa olla palanen lopulta jopa paljon isompaa kauppaa. Isompi kauppa varaustilaisuuden yhteydessä auttaisi Rangersia keräämään aineksia tulevaisuuden joukkueen rakentamiseen.

– Rangersin GM Jeff Gorton pyörittelee myös erilaisia vaihtoehtoja joukkueensa ensimmäisen kierroksen yhdeksännen (9.) varausvuoron kanssa, Brook ennustaa.

LUE MYÖS: Hurja huhu! Edmonton haluaa Erik Karlssonin – vaatisi megakaupan?