Carolina Hurricanesissa puhaltavat uudet tuulet, sillä seuran johtoportaassa ja valmennuksessa on tapahtunut isoja muutoksia. Seura aikoo aloittaa puhtaalta pöydältä ja alkaa kauppaamaan tänä kesänä ahkerasti viime vuosien runkopelaajiaan.

Hurricanes on valmis luopumaan muun muassa vuoden 2010 ykköskierroksen varauksestaan Jeff Skinneristä. Taitavan hyökkääjän sopimusta on vielä kaksi vuotta jäljellä, joten seura odottaa saavansa hyviä tarjouksia viime vuosien keulakuvastaan.

Siirtotarjouksia joudutaan kuitenkin odottamaan, sillä monet Skinneristä kiinnostuneet seurat ovat myös NHL:ään paluuta tekevän Ilja Kovaltshukin perässä. The Athletic -lehden toimittaja Pierre LeBrun listaa, että ainakin San Jose Sharks ja Los Angeles Kings metsästävät tänä kesänä uutta huippuhyökkääjää, ja venäläistä ollaankin huhuttu näihin seuroihin kaikista eniten.

Kovaltshuk voi allekirjoittaa NHL-sopimuksen aikaisintaan heinäkuussa.

LeBrun uskoo, että Skinnerin lähtö Hurrikaaneista on vain ajan kysymys. Mies tykitti tällä kaudella tehot 24+25=49, joten kiinnostuneita varmasti riittää.