Huhut NHL-supertähti John Tavaresin ympärillä kiihtyvät. NHL-eliittiin kuuluva hyökkääjä on jäämässä heinäkuussa sopimuksettomaksi, ja hänet ollaankin arvioitu kesän parhaaksi vapaaksi agentiksi, jos hänen seuransa New York Islanders ei pysty tarjoamaan tarpeeksi laadukasta jatkopahvia.

Pelaajaa ollaan povattu muualle Islandersin viime vuosien heikon menestymisen takia. Seura on vielä pahasti uudelleenrakennusvaiheessa, joka on mestaruudesta haaveilevalle Tavaresille iso taakka.

Tuoreiden raporttien mukaan, Tavares on ehkä sittenkin jäämässä New Yorkiin. TSN:n toimittaja Darren Dreger on kertonut, että hyökkääjä ja Islanders ovat lähellä jatkosopimusta. Lähteen mukaan, neuvotteluja ollaan käyty päivittäin viimeiset kaksi viikkoa.

Darren Dreger

@DarrenDreger
More on Insider Trading. Tavares is now focusing on negotiations with the Islanders on an extension. Daily discussions last two weeks...

Tavaresin kiinnittäminen on Islandersille kesän suurin tehtävä. Joukkueen keulakuvalle ollaan arvioitu tuntuvaa palkankorotusta, joka nousisi noin kymmenen miljoonan dollarin vuosiansioihin. Sillä summalla Tavares nousisi hätyyttelemään sarjan palkkakuninkaita.

Islandersilla on sopimusneuvotteluissa pieni etu, sillä se voi tarjota Tavaresille kahdeksan vuoden jatkoa, kun taas ulkopuoliset seurat pystyvät tarjoamaan seitsemän.

27-vuotias keskushyökkääjä on tehnyt NHL-uran 669 ottelussa 621 tehopistettä.

 

Lähde: TheScore, TSN