Vegas Golden Knightsin tarumainen kausi päättyi perjantaina karvaaseen pettymykseen, kun joukkue hävisi finaalisarjassa Washington Capitalsille.

Golden Knightsilla on edessä todella vauhdikas kesä, koska peräti yhdeksän runkopelaajan sopimus päättyy tähän kauteen.

Sopimuksensa päättävät hyökkääjät James Neal ja David Perron ilmoittivat alle 24 tuntia finaalin jälkeen haluavansa ehdottomasti jatkaa uraansa Golden Knightsin paidassa.

Neal aloitti runkosarjan hämmästyttävällä tavalla, mutta 30-vuotiaan maalitykin tahti hiipui kauden edetessä ja lopulta hänen saldoksi jäi tehot 25+19=44. Kokenut hyökkääjä ampui kauden 21 ensimmäisessä ottelussa jopa 12 maalia, mutta sen jälkeen 50 ottelussa syntyi vain 13 osumaa. Pudotuspeleissä Neal nakutti 20 otteluun tehopisteet 6+5=11.

– Rakastan olla täällä (Vegasissa). Mielestäni meillä on täällä hieno asia menossa. Haluan voittaa. Se oli niin lähellä. Meillä on loistava joukkue täällä, joten toivottavasti asiat hoituvat, Neal kommentoi sopimuksen päättymistään ReviewJournal-lehden toimittajalle David Schoenille.

– Ihan rehellisesti, haluan vain voittaa. Haluan olla osa loistavaa joukkuetta. Haluan pitää hauskaa jokainen päivä. Ja minulla on nämä asiat täällä. Toivottavasti saamme sopimuksen aikaan, kävi miten kävi, kanadalaistähti jatkoi.

Uransa parhaan kauden tänä vuonna pelannut ja 66 tehopistettä (16+50) kirjannut Perron on samoilla linjoilla Nealin kanssa.

– Meillä oli hyviä neuvotteluja kesken kauden. Emme saaneet tulosta aikaan, mutta arvostan sitä, kuinka paljon he haluavat minun jäävän tänne. Näemme sitten myöhemmin, miten tämä etenee. Tässä on paljon bisnekseen liittyviä asioita vielä. Haluan olla ehdottomasti mukana tässä ryhmässä ensi kaudella, Perron vakuutti.