Sensaatiomaista tulokaskautta pelaava Vegas Golden Knights pelaa ensi yönä veitsi kurkulla, kun Washington Capitals on enää yhden voiton päässä Stanley Cupista.

Yllättäjän aseman finaaleissa menettänyt Vegas lähtee hakemaan sarjan toista voittoa kotiluolassaan. Joukkueen pelaajat ja valmentajat ovat luottavaisia, että Washington ei pääse juhlimaan. Uutta yllätystä ollaan jälleen hakemassa, sillä henkinen yliote on täysin Capitalsilla.

– Monet eivät uskoneet, että voittaisimme niin paljon pelejä tai pääsisimme edes pudotuspeleihin. Täällä me nyt olemme. Joten uskon, että meillä on vielä virtaa todistaa epäilijät vääriksi jälleen. Olemme tehneet niin koko kauden, hyökkääjä James Neal kertoi TheScorelle.

Hyvänä kotijoukkueena tunnettu Vegas on suuren haasteen edessä, sillä Capitals pelaa todella hyvin vieraissa. Se on voittanut kevään 12 vieraspelistä yhdeksän ja on enää yhden voiton päässä sivuamaan NHL-pudotuspelien ennätystä.

Vegasin fanit seisovat pelaajiensa takana. Eilen seuran harjoitushallille saapui satoja hurraavia kannattajia sytyttämään pelaajia kauden tärkeimpään otteluun.

Mike Harrington

@ByMHarrington
Practice insane here in Vegas. Even “Bark Andre” is here. #StanleyCup